dilluns, 26 de novembre de 2012

APRENDRE A SER

F.MAYOR ZARAGOZA

Interessant video de condició humana exemplar.

Aquest video ens mostra a un ex-ministre d'educació paralant també sobre ella i de quina manera. Llàstima que avuí en dia tingam un ministre que damunt de ser sord en educació també és cec, no veu més ellà dels seu nas.
En aquest video F.Mayor Zaragoza argumenta que és per a ell l'educació i com sempre ho ha fet, és una persona molt preocupada per l'educació i els seus actors tant mestres com alumnes. És una persona que perfectament podria estar a l'altura de les circumstàncies d'avuí en dia malgrat que ja no es tan jove, però la seua saviesa i el bon fer ha fet que les seues idees seguesquen fluctuant al pas del temps d'una manera intergeneracional i plenes de frescura.
Home viatger per la seua condició de President de la UNESCO i amb gran experiència d'altres cultures posa de manifest lo important que és en educació l'aprenentatge significatiu així com les experiències prèvies en tot procés d'educació.  Per a ell una persona educada i culta és la que: sap, sap ser, sap estar i sap fer.
Diu una de les coses que tots nosaltres ens hem preguntat moltíssimes vegades: " si l'educació està en mans de mestres i professionals d'aquesta, perquè no deixen i escolten a aquestos per a poder solventar-la ?

En fí no té desperdici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada